orthopedic pain management

Manier van werken

We zijn een unieke combinatie van 3 milieu-bewuste boeren die er fier op zijn hun eigen, met grote zorg geproduceerd en verwerkt vleesproduct rechtstreeks aan de man te kunnen brengen. Ook het verpakken, het per klant “uitwinkelen” , de admistratie, kortom het hele productieproces tot bij de bewuste klant is in eigen handen. Een kortere keten is haast ondenkbaar.
Bestellingen gebeuren online via onze uitgebreide webshop ofwel kunnen ze op de betreffende boerderijen mondeling of schriftelijk doorgegeven worden aan de boer.
Ook fijne vleeswaren en de bio-vleesvervangers zijn steeds beschikbaar.

Wanneer bestellen ?
Op onze leverkalender staan de weken wanneer de betreffende vleesproducten te bestellen zijn.

Uiterste besteldatum !
Dit is de uiterste datum dat bestellingen van die betreffende leverweek kunnen doorgegeven worden. Dit geeft ons, boeren de tijd om alle bestellingen te verwerken, onze dieren naar het slachthuis te brengen, het gekoeld vlees naar onze slager-coöperant te brengen om dit dan vakkundig te versnijden. Dit versneden vlees wordt dan door ons diepvriesklaar gemaakt. (vacuüm verpakt) Uiteraard kan dit ook vers verbrukt worden, let wel op de versheidsdatum. Deze is uiteraard niet van toepassing van zodra het vlees diepgevroren is. Hier gelden dan de aanbevolen waarden die iedere diepvriezer aangeeft in zijn gebruiksaanwijzing. Gekruid en dus bereide vleesproducten raden we wel aan de 3 maanden na inpakdatum niet te laten overschrijden. De smaak van deze kruiden kan namelijk veranderen wanneer de 3 maanden verstreken zijn.

Waar afhalen ?
Bij registratie dient u het gewenst “afhaalpunt” aan te duiden. Dit is de boerderij die u verkiest als plaats waar u het bestelde vlees afhaalt. Normaal kiest men voor het dichtbijzijnd afhaalpunt. Indien dit reeds vermeld staat en u graag hier een verandering in brengt , is het steeds mogelijk dit onderaan bij bemerkingen te vermelden of kunt u uw registreergegevens wijzigen bij het item “afhaalpunt”.

Wanneer afhalen ?
Het bestelde vlees is af te halen in de betreffende leverweek op de leverkalender op de aangeduide boerderij. Voor bijna iedere boerderij is dit een andere dag van de week.
Indien u verkiest af te halen in :

– de Martenshoeve in de Laagbulsstraat 1 te Alken : vanaf iedere woensdag van de leverweek, graag een seintje van gewenst uur van afhalen. (Gaston: 0479/34.11.79) of via email martenshoeve@hoevevlees.be
– hoeve “In de zon”, Aarschotsesteenweg 737 in Vissenaken : vanaf iedere donderdag van de leverweek, graag een seintje van gewenst uur van afhalen. (Ann: 0494/54.95.09) of via email hoeve.indezon@scarlet.be
– De Winning Lummen

Hoe bestellen ?
Men dient zich eerst als “klant” te registreren. Dit gebeurt door met het muispijltje op de home-page ,aan de rechtse zijde, onder “account” op het woordje “registreer” te klikken. Op dit nieuwe blad moeten uw persoonlijke gegevens ingevuld worden. Discretie wordt gewaarborgd.
Na deze handeling ontvangt u een bevestigingsmail.
U kunt nu online bestellen.
Bent u reeds klant, dan kunt u online bestellen nadat u zich hebt “aangemeld”, op de homepagina aan de rechtse zijde.
Na het plaatsen van een bestelling krijgt u van ons eveneens een bestelbevestiging via mail met daarin de richtprijs van uw bestelling.

De coöperanten:
Hoeve In de zon
Martenshoeve
De Winning
Beste kwaliteit aan de beste prijs.